Grillede grønne asparges med parmaskinke og parmesan

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Asparges er perfekte at lægge på grillen. Servér dem som forret eller som tilbehør til grillet kød eller fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl aspargeserne, og knæk den nederste træede ende af.
Vikl en skive parmaskinke omkring hver asparges, og vend dem derefter i lidt olivenolie.
Læg aspargeserne på en varm havegrill (eller på en godt opvarmet grillpande på komfuret),og steg dem i ½ minut på hver side, til skinken er gylden og sprød.
Anret aspargeserne på et fad, dryp med olivenolie, og drys med basilikumblade og høvlede parmesanflager.
Krydr med salt og peber, og server straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar