Grillede grønne asparges med parmaskinke og parmesan
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Asparges er perfekte at lægge på grillen. Servér dem som forret eller som tilbehør til grillet kød eller fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl aspargeserne, og knæk den nederste træede ende af.
Vikl en skive parmaskinke omkring hver asparges, og vend dem derefter i lidt olivenolie.
Læg aspargeserne på en varm havegrill (eller på en godt opvarmet grillpande på komfuret),og steg dem i ½ minut på hver side, til skinken er gylden og sprød.
Anret aspargeserne på et fad, dryp med olivenolie, og drys med basilikumblade og høvlede parmesanflager.
Krydr med salt og peber, og server straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk