Grillede forårsløg med serranoskinke
20. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Giv forårsløgene en tur på grillen, og servér dem med krydret creme og serranoskinke. De små pakker smager dejligt som en let forret eller som tilbehør til en større ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens forårsløgene, og del dem i 10 cm lange stykker. Pensl løgene med olie, og krydr dem med salt og peber.
Grill forårsløgene på havegrillen i 3 minutter på hver side. Steg alternativt forårsløgene på en pande i 3 minutter ved høj varme, og skru derefter temperaturen ned, og lad dem stege i yderligere 2 minutter.
Bland flødeost, citronskal, chiliflager og et presset hvidløgsfed.
Læg skinkeskiverne ud, og læg en skefuld creme i midten af hver skive.
Fordel 3 stykker forårsløg på hver skive, og rul dem sammen. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk