Grillede figner i sirup

Disse grillede figner laves af friske, grønne figner. De grønne figner er umodne, men bliver lækre og søde, når de marineres i sirup og grilles.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm muskatvin og sukker op i en gryde. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Læg vaniljekorn og vaniljebælg i gryden. Tilsæt rosenpeber, laurbærblad og fintrevet appelsinskal.
Bring det hele i kog. Skru ned for varmen, og kog det ind til en sirup i 15-20 minutter.
Afkøl siruppen.
Steg fignerne i 3-4 minutter på hver side på en varm grill. Læg de grillede figner i siruppen. Servér med vaniljeis til.

Tip!

Fignerne kan også steges på en grillpande.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar