Grillede ferskner med is og hindbærpuré

8. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Ferskner får en god sødme, når de grilles. Servér med en frisk hindbærpuré og en god klat is. Når du alligevel har gang i grillen, kan du lige så godt lave den her supernemme dessert!

Ingredienser

Sådan gør du

Mos ⅔ af hindbærrene med sukker, og smag til.
Halvér ferskenerne, fjern stenene, og grill ferskenerne på skærefladen, til de er gennemvarme.
Anret dem i dybe tallerkener sammen med en kugle is.
Kom hindbærpuréen over, pynt med resten af bærrene, og nyd straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar