Grillede ferskner med is og hindbærpuré
8. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Ferskner får en god sødme, når de grilles. Servér med en frisk hindbærpuré og en god klat is. Når du alligevel har gang i grillen, kan du lige så godt lave den her supernemme dessert!
Ingredienser
Sådan gør du
Mos ⅔ af hindbærrene med sukker, og smag til.
Halvér ferskenerne, fjern stenene, og grill ferskenerne på skærefladen, til de er gennemvarme.
Anret dem i dybe tallerkener sammen med en kugle is.
Kom hindbærpuréen over, pynt med resten af bærrene, og nyd straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk