Grillede ferskner med hindbær og yoghurtcreme
Fantastisk opskrift på grillede ferskner med hindbær og yoghurtcreme, der tilsammen smager af den klassiske peach melba-yoghurt. Dét er en dessert, der både ser flot ud og helt sikkert vil vække begejstring om bordet.

0-30 min.
(0)
12. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- ferskner
- 4
- hindbær
- 200 g
- makroner
- 8
Yoghurtcreme
- græsk yoghurt 10 %
- 200 g
- vaniljesukker
- 1 tsk.
- sukker
- 1 tsk.
Til servering
- rød skovsyre
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Skyl fersknerne, og grill dem på alle sider på en varm havegrill.
Pil forsigtigt skindet af, og skær dem i mindre stykker. Fordel dem på tallerkener.
Skyl hindbærrene, og fordel dem oven på fersknerne sammen med knuste makroner.
Yoghurtcreme
Rør yoghurt sammen med vaniljesukker og sukker.
Fordel yoghurtcremen over dessertanretningerne. Pynt med rød skovsyre.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner