Grillede ferskner med hindbær og yoghurtcreme

Fantastisk opskrift på grillede ferskner med hindbær og yoghurtcreme, der tilsammen smager af den klassiske peach melba-yoghurt. Dét er en dessert, der både ser flot ud og helt sikkert vil vække begejstring om bordet.

Grillede ferskner med hindbær og yoghurtcreme
0-30 min.

(0)

12. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
ferskner
4
hindbær
200 g
makroner
8

Yoghurtcreme

græsk yoghurt 10 %
200 g
vaniljesukker
1 tsk.
sukker
1 tsk.

Til servering

rød skovsyre
1 håndfulde

Sådan gør du

Skyl fersknerne, og grill dem på alle sider på en varm havegrill.
Pil forsigtigt skindet af, og skær dem i mindre stykker. Fordel dem på tallerkener.
Skyl hindbærrene, og fordel dem oven på fersknerne sammen med knuste makroner.

Yoghurtcreme

Rør yoghurt sammen med vaniljesukker og sukker.
Fordel yoghurtcremen over dessertanretningerne. Pynt med rød skovsyre.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'