Grillede bbq-poussiner

8. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Dette er ikke en grillkylling, men en grillpoussin. Og det gør det nærmest endnu bedre, for så er der en til hver!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd godt op i grillen. Læg poussinerne med brystet nedad, og klip eller skær ned langs begge sider af rygbenet, så du kan presse dem flade og folde dem ud som en sommerfugl.
Rør ketchup, Worcestershiresauce, honning, røget paprika, chipotlechili og salt sammen, og gnid poussinerne godt ind i det.
Grill dem først ved direkte varme med skindsiden opad i 10 minutter. Vend dem, og grill dem med skindet nedad i 10 minutter. Vend dem igen, og grill dem i endnu 10 minutter.
Servér de grillede poussiner med en blandet grøn salat.

Tip!

Kan du ikke skaffe poussiner, kan du i stedet bruge en almindelig kylling. Denne skal have 45-55 minutter i alt på grillen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar