Grillede asparges med stenbiderrogn og rejer

20. juni 2022 af .

Foto: Lene Samsø

Det her er sommer på en tallerken. Nyd den nemme ret som forret eller brug den som frokostret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl de grønne asparges, og skræl de hvide asparges. Knæk eller skær bunden af begge slags asparges, så du undgår den træede ende.
Gnid aspargesene med lidt olie, og grill dem på en varm havegrill eller (grill)pande i 1-4 minutter, alt efter tykkelse. Tag aspargesene af varmen, og krydr dem med lidt salt.
Rør cremefraiche sammen med citronsaft, dijonsennep, frisk dild, tørret dild og stenbiderrogn. Smag dildcremen til med salt og peber.
Pil rejerne. Smag stenbiderrognen til med salt og evt. lidt sukker.
Anret lune asparges på tallerkener, og top med dildcreme, stenbiderrogn og pillede rejer. Pynt evt. med lidt frisk dild, og servér straks sammen med et godt brød.

Tip!

Du kan både bruge grønlandske rejer og fjordrejer. Hvis du køber dem friskpillede ved din lokale fiskehandler, skal du bruge ca. 300 g.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar