Grillede asparges med parmesan
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Smid dem på grillen, og spis dem med ost. Det trick gælder næsten ALLE grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk den nederste ende af aspargesene. Grill aspargesene i 2-3 minutter på hver side på en brandvarm grill eller grillpande.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Rør sennep, honning, skyllet persille, citronskal og citronsaft samt olie sammen til en ensartet dressing.
Smag til med salt og peber, og hæld dressingen over de grillede asparges.
Pynt med parmesanflager og persilleblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk