Grillede asparges med ost og valnødder
10. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sol på næsen, vin i glasset og gang i gløderne. Når grillsæsonen går i gang, er her et godt bud på en del af menuen: Grillede asparges med ost og valnødder!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl de hvide asparges med en tyndskræller. Skyl de grønne asparges.
Knæk den nederste, træede ende af både de hvide og de grønne asparges.
Steg dem på en varm havegrill i 2-3 minutter på hver side over høj, direkte varme (alternativt kan du stege dem på en grillpande på komfuret).
Anret aspargesene på et fad. Drys med smuldret blåskimmelost, valnødder og plukket brøndkarse.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over retten lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk