Grillede asparges med forårsløg og halloumi

Salte oliven og kapers, bitterhed og syrlighed fra citronskallen, sødmen fra de grillede forårsløg og umami fra den cypriotiske grillost halloumi. I denne simple forret er smagene smukt balanceret!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl, tør og pluk persillen. Riv skallen af citronen. Hak kapers, oliven, hvidløg, citronskal og persille fint, og vend det sammen med olivenolie. Smag til med salt og peber.
Knæk de nederste træede ender af aspargesene. Rens forårsløgene.
Steg asparges og forårsløg på en varm grill eller grillpande, til de får grillstriber. Rist også brødskiverne på grill eller grillpande.
Skær halloumi i skiver, og steg dem kort på begge sider på grill eller grillpande.
Anret asparges, forårsløg og halloumi oven på brødet, og fordel olivensalsaen henover.

Tip!

Erstat halloumi med lufttørret eller røget skinke, der ligesom grillosten vil bidrage med umamismag til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar