Grillede asparges med fjordrejer og syrnet fløde
25. september 2020
af
Thomas Alcayaga.
Foto: columbus leth
Hvis du ikke har tålmodigheden til selv at pille rejerne, kan de købes pillede hos fiskehandleren.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør fløden med honning, citronsaft, salt og peber. Lad den trække 10-15 minutter, gerne mere.
Skræl de hvide asparges. Skyl de grønne asparges. Knæk bunden af både grønne og hvide asparges.
Grill dem 3-4 minutter ved høj varme på en havegrill.
Skær alle asparges i stykker på ca. 2 cm, og fordel dem i skåle. Top med fjordrejer.
Hæld den syrnede fløde i en kande, og tilsæt dild-olien lige før servering. Rør den forsigtigt rundt.
Hæld den syrnede, skilte fløde i skålene lige inden servering. Pynt med urter.
Tip!
Som alternativ til fjordrejerne kan du bruge almindelige rejer, røget laks eller jomfruhummerhaler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk