Grillede asparges-dogs
3. marts 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Lene Samsø
En hotdog behøver ikke altid at være med en pølse. Fyld i stedet brødene med sommerlige asparges og en lækker dildmayonnaise.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl dilden, og blend den med olie i en blender.
Pisk æggeblommerne med sennep, salt og eddike i en skål, og tilsæt derefter den grønne dildolie stille og roligt. Smag til.
Bræk den nederste, træede ende af aspargesene.
Dryp asparges og kartofler med olie, og grill begge dele på grillen eller grillpanden i ca. 5 minutter.
Knus kartoflerne groft med en gaffel, dryp med lidt ekstra olie, og krydr med salt. Krydr også aspargesene med salt
Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Pluk krydderurterne groft.
Varm brødene. Flæk dem, og fyld dem med knust kartoffel og asparges. Top med dildmayonnaise, agurk og krydderurter. Krydr med salt og peber, og servér straks.
Tip!
Dildmayonnaisen er fantastisk som dip, i sandwiches, til fisk eller på en kartoffelmad. Der er rigeligt af den, så gem gerne rester på køl i op til 2 dage.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk