Grillede abrikoser
23. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Søde, grillede abrikoser og eukalyptusduftende rosmarin giver hinanden godt modspil, som kommer fint til sin ret i den her lækre dessert.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl abrikoserne, og dup dem tørre.
Halvér abrikoserne, og fjern stenene.
Smør abrikosernes skæreflade med smør, og drys med rørsukker og hakket rosmarin.
Steg abrikoserne på skærefladen i 1-2 minutter, uden at de brænder på. <br />
Vend abrikoserne, og varm dem igennem på skindsiden. Du kan også grille dem.
Anret abrikoserne på tallerkener, og drys med revet limeskal og knuste kiks.
Tip!
Servér evt. med flødeskum eller is.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk