Grillede abrikoser

23. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Søde, grillede abrikoser og eukalyptusduftende rosmarin giver hinanden godt modspil, som kommer fint til sin ret i den her lækre dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl abrikoserne, og dup dem tørre.
Halvér abrikoserne, og fjern stenene.
Smør abrikosernes skæreflade med smør, og drys med rørsukker og hakket rosmarin.
Steg abrikoserne på skærefladen i 1-2 minutter, uden at de brænder på. <br /> Vend abrikoserne, og varm dem igennem på skindsiden. Du kan også grille dem.
Anret abrikoserne på tallerkener, og drys med revet limeskal og knuste kiks.

Tip!

Servér evt. med flødeskum eller is.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar