Gravet lam med aïoli
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ligesom laksen plejer at få en tur, bliver lam også lækkert i en gravet udgave.
Bemærk
Trækketid: 2 dage.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds lammefileterne for sener. Bland ramsløg, salt, peber og sukker i en stor frysepose.
Læg lammefileterne i posen, og massér dem godt ind i krydderiblandingen.
Luk posen til, og lad det trække på køl i 2 dage. Vend posen efter 1 dag.
Tag lammefileterne ud af posen, og dup dem tørre.
Skær dem i tynde skiver, og servér med salat og aïoli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk