Gravet laks med kartofler og mayonnaise
Laksens smukke farve står endnu klarere frem, når den er blevet gravet med det mørke malt.
![Gravet laks med kartofler og mayonnaise](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/gravet-laks-med-kartofler-og-mayonnaise_3431.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5079804560260587&fp-y=0.7432861328125&fp-z=1.1274329783327213)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Bemærk:Fødevarestyrelsen anbefaler, at fisk, der skal spises rå, først skal fryses ved -18º i mindst 4 døgn. Derudover skal den gravede laks trække mindst et døgn på køl.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på gravad laks