Gravet laks med asparges og rævesauce

Gravet laks er en klassiker på frokostbordet, og det er også en oplagt forret før en god middag. Selve arbejdet i køkkenet tager ikke mere end en halv times tid – resten klarer fryseren og køleskabet for dig.

Gravet laks med asparges og rævesauce
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Tid: 35 minutter. Frysetid: 1 døgn. Trækketid på køl: 2 døgn.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Serverer du ikke hele laksen på én gang, kan den holde sig i 4-5 dage i en tætsluttende beholder på køl. Rævesaucen kan også holde sig på køl i mindst 1 uge.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'