Gratineret tortellini med bacon, ærter og basilikum
30. marts 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Pasta, bacon og fløde er en smagfuld treenighed.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog tortellinierne efter anvisningen på emballagen. Afdryp i en sigte.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt timian, og pisk melet i. Tilsæt bouillon og mælk lidt ad gangen, og pisk i saucen, til den tykner. Lad saucen småkoge i 2-3 minutter under omrøring.
Tilsæt sennep, muskatnød og cheddarost, og vend rundt i saucen, til osten er smeltet. Smag til med salt og peber.
Skær bacon i små tern, og steg dem let sprøde på en varm og tør pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Tænd ovnen på 200°. Vend ostesauce, pasta og ærter sammen, og fordel det hele i et ovnfad. Drys bacontern og revet parmesan på toppen, og gratinér retten i ovnen i 20-25 minutter, til saucen bobler, og overfladen er let gylden.
Afkøl retten i 5 minutter før servering, og top med frisk basilikum.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk