Gratineret svampetoast
8. marts 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Trænger du til en omgang smovset comfortfood, så prøv de her vidundere, der består af toastbrød, cremet svampestuvning og nøddeagtig, smeltet ost på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær svampe i skiver, og steg dem sammen med finthakket løg og timian i smør i en gryde ved lav varme.
Drys mel over, når det er blevet blødt.
Tænd ovnen på 210°.
Hæld fløde i gryden, og lad det simre, til saucen tykner.
Fordel brødskiverne i et ovnfast fad. Anret svampestuvningen over, drys med pinjekerner og revet Gruyere, og bag fadet i ovnen ca. 10 minutter.
Pynt de gratinerede toast med basilikum og et drys peber. Servér en blandet grøn salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk