Gratineret savojkål

12. december 2022 af .

Foto: Peter Kam

Her får du lækkert tilbehør, som passer godt til både svinekød eller kylling. Det kan også udgøre en ret i sig selv, hvis du serverer det med en god salat og måske lidt brød.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Del savojkålen i 8 både, og skyl og afdryp dem godt.
Fordel kålbådene på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olie, og krydr med salt og peber.
Riv et godt lag parmesan og lidt citronskal hen over alle kålbådene. Steg dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er godt gyldne og har fået lidt farve i kanterne.
Servér dem varme som tilbehør til f.eks. svinekød eller kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar