Gratineret savojkål
12. december 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Her får du lækkert tilbehør, som passer godt til både svinekød eller kylling. Det kan også udgøre en ret i sig selv, hvis du serverer det med en god salat og måske lidt brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Del savojkålen i 8 både, og skyl og afdryp dem godt.
Fordel kålbådene på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olie, og krydr med salt og peber.
Riv et godt lag parmesan og lidt citronskal hen over alle kålbådene. Steg dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er godt gyldne og har fået lidt farve i kanterne.
Servér dem varme som tilbehør til f.eks. svinekød eller kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk