Gratineret portobello med kartofler, spinat og chili

12. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Spis retten, som den er, eller servér den som tilbehør til f.eks. en grillet kotelet eller ovnstegt kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær de kogte kartofler i grove skiver. Rens svampene, og skær dem i tynde skiver.
Hæld kartoffelskiverne i et ovnfad, og vend dem med lidt sennep, salt og peber. Hæld fløden over, og læg svampene ovenpå. Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til det hele er gennemvarmt, og osten er smeltet og gylden.
Skyl og slyng spinaten, og skær den i strimler. Skyl chilien, og hak den fint. Skyl citronen, og skær skallen i tynde strimler.
Fordel spinat, chili og citron over de gratinerede kartofler og svampe, og servér med en skål salat og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar