Gratineret portobello med kartofler, spinat og chili
12. april 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Spis retten, som den er, eller servér den som tilbehør til f.eks. en grillet kotelet eller ovnstegt kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær de kogte kartofler i grove skiver. Rens svampene, og skær dem i tynde skiver.
Hæld kartoffelskiverne i et ovnfad, og vend dem med lidt sennep, salt og peber. Hæld fløden over, og læg svampene ovenpå. Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til det hele er gennemvarmt, og osten er smeltet og gylden.
Skyl og slyng spinaten, og skær den i strimler. Skyl chilien, og hak den fint. Skyl citronen, og skær skallen i tynde strimler.
Fordel spinat, chili og citron over de gratinerede kartofler og svampe, og servér med en skål salat og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk