Gratineret pastaret

9. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En gang pasta med tomatsauce bliver lige en tand mere eksklusiv, hvis du gratinerer den i ovnen og serverer med gavmilde mængder basilikum over.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pasta lidt kortere end anvist på pakken.
Tænd ovnen på 200°.
Steg bacon sprødt på en pande. Tag det fra, og læg det på et stykke køkkenrulle. Hak løg og hvidløg fint, og sautér det i det fedt, der ligger tilbage på panden. Tilsæt evt. lidt olie.
Skær peberfrugt i tern og porre i tynde ringe. Lad dem stege med i et par minutter.
Tilsæt tomater, basilikum, balsamico og bacon. Opvarm retten, og lad den simre i 4-5 minutter. Smag til med sukker, salt og peber.
Vend pasta og tomatsauce i et ovnfast fad. Pluk mozzarella i mindre stykker over retten, bag i ca. 20 minutter, og servér med basilikumblade på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar