Gratineret brød med brie
28. februar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Disse små himmerigsmundfulde har alle de typer sprødhed, man kan drømme om: Nyristet brød, gratineret brieost og knasende friske granatæblekerner.
Ingredienser
Sådan gør du
Fordel fluteskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl dem med olie. Læg skiver af brie ovenpå. Tænd ovngrillen, og grill brødene i 5 minutter, til osten er smeltet, og brødet har taget farve.
Top brødene med sennep, granatæblesirup, granatæblekerner, feldsalat og kørvel, og krydr med salt og peber.
Tip!
Nyd dem som en knasende sprød forret, en lille hapser, en del af et tapasbord – eller som en kærlig gestus til kokken, der står og stresser over gæstemiddagen!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk