Gratineret brød med brie

28. februar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Disse små himmerigsmundfulde har alle de typer sprødhed, man kan drømme om: Nyristet brød, gratineret brieost og knasende friske granatæblekerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Fordel fluteskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl dem med olie. Læg skiver af brie ovenpå. Tænd ovngrillen, og grill brødene i 5 minutter, til osten er smeltet, og brødet har taget farve.
Top brødene med sennep, granatæblesirup, granatæblekerner, feldsalat og kørvel, og krydr med salt og peber.

Tip!

Nyd dem som en knasende sprød forret, en lille hapser, en del af et tapasbord – eller som en kærlig gestus til kokken, der står og stresser over gæstemiddagen!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar