Gratinerede tacos

10. juni 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprøde tacoskaller med krydret oksekødfyld er herlig mad. Skal det være ekstra lækkert, så prøv at gratinere dem i ovnen inden servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv gulerødder og pastinakker. Steg dem i en stor gryde i olie sammen med finthakket løg og peberfrugt i tern. Tilsæt presset hvidløg, når grøntsagerne er ved at blive lidt bløde. Tag fyldet op fra gryden.
Opvarm de tørrede krydderier i gryden i lidt ny olie, og brun kødet deri. Tilsæt eddike, sukker, salt og peber.
Vend grøntsagerne tilbage i gryden sammen med tomater i tern og vand. Lad saucen simre i 10 minutter, og varm imens ovnen op til 200° varmluft. Rør drænede kidneybønner i, og smag kødsaucen til.
Fordel fyldet i tacoskallerne, og drys lidt ost over. Læg de fyldte skaller i et ovnfast fad, og drys resten af osten over. Gratinér tacoskallerne i ca. 10 minutter.
Servér med avocadotern eller guacamole, en skefuld cremefraiche og friske korianderblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar