Gratinerede tacos
10. juni 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde tacoskaller med krydret oksekødfyld er herlig mad. Skal det være ekstra lækkert, så prøv at gratinere dem i ovnen inden servering.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv gulerødder og pastinakker. Steg dem i en stor gryde i olie sammen med finthakket løg og peberfrugt i tern. Tilsæt presset hvidløg, når grøntsagerne er ved at blive lidt bløde. Tag fyldet op fra gryden.
Opvarm de tørrede krydderier i gryden i lidt ny olie, og brun kødet deri. Tilsæt eddike, sukker, salt og peber.
Vend grøntsagerne tilbage i gryden sammen med tomater i tern og vand. Lad saucen simre i 10 minutter, og varm imens ovnen op til 200° varmluft. Rør drænede kidneybønner i, og smag kødsaucen til.
Fordel fyldet i tacoskallerne, og drys lidt ost over. Læg de fyldte skaller i et ovnfast fad, og drys resten af osten over. Gratinér tacoskallerne i ca. 10 minutter.
Servér med avocadotern eller guacamole, en skefuld cremefraiche og friske korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk