Gratinerede østers

Østers passer perfekt, når du vil imponere dine gæster lidt ekstra. Top dine østers med creme og krydderurter, og bag dem et kort øjeblik i ovnen, så smager de fantastisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 250°.
Hak løg og purløg fint. Bland skalotteløg, næsten al purløg, cremefraiche, citron, salt og peber sammen.
Åbn østersene, og læg dem på et fad.
Fordel en lille skefuld af blandingen på toppen af hver østers.
Riv ost på toppen af hver østers, og bag dem i ovnen i 5 minutter.
Dekorér østersene med frisk purløg, og servér dem straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
16. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar