Gratinerede østers
16. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Østers passer perfekt, når du vil imponere dine gæster lidt ekstra. Top dine østers med creme og krydderurter, og bag dem et kort øjeblik i ovnen, så smager de fantastisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250°.
Hak løg og purløg fint. Bland skalotteløg, næsten al purløg, cremefraiche, citron, salt og peber sammen.
Åbn østersene, og læg dem på et fad.
Fordel en lille skefuld af blandingen på toppen af hver østers.
Riv ost på toppen af hver østers, og bag dem i ovnen i 5 minutter.
Dekorér østersene med frisk purløg, og servér dem straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk