Gratinerede kammuslinger med ramsløgsmayo

23. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Servér en delikat og smuk forret med kammuslinger. Kan du finde kammuslinger i skal, ser det ekstra flot ud på bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på grillfunktion. Læg kammuslingerne i et ovnfast fad.
Skyl og tør ramsløgsbladene, og hak dem fint. Riv osten groft.
Rør ramsløgsblade, ost, rasp og smør sammen i en skål, og fordel blandingen over kammuslingerne.
Sæt fadet i ovnen i 6-8 minutter, til toppingen er smeltet og har taget farve.
Skyl og tør ramsløgsbladene, og blend dem sammen med æggeblomme, æg, sennep og sherryeddike i et stavblenderglas.
Sæt stavblenderen i glasset uden at tænde. Hæld olien over, start stavblenderen, og blend forsigtigt mayonnaisen sammen.
Smag til med salt, peber og evt. ekstra eddike. Servér mayoen til de gratinerede kammuslinger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar