Granolatoppe med hvid chokolade
6. august 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal
Granola er egentlig bare ristet mysli, og det sprøde og søde indspark giver toppene luksuskarakter. Køb gode råvarer – det smager igennem!
Ingredienser
Udstyr
evt. små papirforme
Sådan gør du
Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad.
Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i.
Vend granolaen i chokoladen, og sæt massen i små toppe med 2 skeer på bagepapir eller i små papirforme.
Lad dem køle lidt af, inden du spiser dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk