Granolatærter med yoghurt og frugt

De små tærter med sprød myslibund ser rigtig fine ud på brunchbordet. Fyld dem med græsk yoghurt og et væld af sæsonens friske bær og frugter.

Granolatærter med yoghurt og frugt
0-30 min.

(2)

December 27, 2018 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 6 små tærte forme

Sådan gør du

Tip!

Tærtebundene skal være sprøde og porøse, og det kræver, at mørdejen ikke æltes for meget. Sørg for ikke at have for varme hænder, når du smuldrer smørret i melet, og saml dejen hurtigt og let, så den blot netop hænger sammen. Stil dejen på køl, før den rulles ud med kagerullen, og stil den også gerne på køl, når den er lagt i formen, så den igen bliver helt kold, før den sættes ind i den varme ovn.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'