Granolatærter med skyr og frugt

17. september 2018 af .

Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Det smager af én til, når du sætter tænderne i disse sprøde granolatærter med skyr, frisk frugt og syltetøj på toppen.

Ingredienser

Udstyr

tærteforme, 8-10 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 165°. Smør små tærteforme med lidt kokosolie, og stil dem til side.
Hæld mandelmel, mannagryn, havregryn, kokossukker, salt og kanel i en skål, og rør det rundt, til alt er godt blandet.
Tilsæt kokosolie, og brug bagsiden af en stor træske eller dine hænder til at arbejde kokosolien ind i blandingen.
Hak mandler og pekannødder groft, og ælt dem i dejen. Fordel dejen i tærteformene, og tryk den godt ned i bunden og op ad siderne.
Bag granolatærterne i ovnen i 12-15 minutter, og lad dem derefter køle helt af.
Skær frugten ud i mindre stykker. Servér tærterne med lidt skyr, syltetøj og frugt på toppen.

Tip!

Tærterne kan varieres i det uendelige med lige den frugt, du bedst kan lide. Prøv fx med friske bær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar