Granola med sesamfrø og tranebær

17. november 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Alle dage bliver bedre, hvis morgenmaden er god. Begynder du din dag med en portion af den her hjemmelavede granola med sesamfrø og tranebær, bliver maven både mæt og glad.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 125°. Bland havregryn, solsikkekerner, græskarkerner og sesamfrø i en skål.
Pres citronsaften, og varm den i en gryde sammen med kokosolie, tahin og honning i 2 minutter.
Hæld væsken over skålen, og vend indholdet sammen.
Fordel granolaen på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i cirka 30 minutter. Rør rundt et par gange undervejs.
Drys tranebær i granolaen. Lad granolaen køle af, og hæld den på et rent glas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar