Granola med sesamfrø og tranebær
17. november 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Alle dage bliver bedre, hvis morgenmaden er god. Begynder du din dag med en portion af den her hjemmelavede granola med sesamfrø og tranebær, bliver maven både mæt og glad.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 125°. Bland havregryn, solsikkekerner, græskarkerner og sesamfrø i en skål.
Pres citronsaften, og varm den i en gryde sammen med kokosolie, tahin og honning i 2 minutter.
Hæld væsken over skålen, og vend indholdet sammen.
Fordel granolaen på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i cirka 30 minutter. Rør rundt et par gange undervejs.
Drys tranebær i granolaen. Lad granolaen køle af, og hæld den på et rent glas.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Honningristet granola ovn