Granola med pistacienødder og tørrede abrikoser
15. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Hjemmelavet granola tager ingen tid at lave og smager lækkert. At den kan smagsættes, lige som du vil, er selvfølgelig en bonus. Denne portion smager af både pistacienødder og tørrede abrikoser.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 125°. Bland havregryn, solsikkekerner, pistacienødder, sesamfrø og ingefær i en skål.
Pres appelsinsaften, og varm den i en gryde sammen med kokosolie og honning i 2 minutter.
Hæld væsken over grynene i skålen, og vend indholdet sammen.
Fordel granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20 minutter. Rør rundt et par gange undervejs.
Skær abrikoserne i mindre stykker, og fordel dem i den varme granola. Lad granolaen køle af, og hæld den på et rent glas.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også vores klassiske granola