Granola med pistacienødder og tørrede abrikoser

15. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hjemmelavet granola tager ingen tid at lave og smager lækkert. At den kan smagsættes, lige som du vil, er selvfølgelig en bonus. Denne portion smager af både pistacienødder og tørrede abrikoser.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 125°. Bland havregryn, solsikkekerner, pistacienødder, sesamfrø og ingefær i en skål.
Pres appelsinsaften, og varm den i en gryde sammen med kokosolie og honning i 2 minutter.
Hæld væsken over grynene i skålen, og vend indholdet sammen.
Fordel granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20 minutter. Rør rundt et par gange undervejs.
Skær abrikoserne i mindre stykker, og fordel dem i den varme granola. Lad granolaen køle af, og hæld den på et rent glas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Prøv også vores klassiske granola 

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar