Granola med kardemomme og appelsin

9. juni 2021 af .

Foto: Peter Kam

Hjemmelavet granola er rigtig morgenmadsluksus. Laver du flere portioner ad gangen og gemmer, så er du garanteret lækker morgenmad i lang tid fremover.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 100°. Hak mandler og nødder groft.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint.
Varm kokosolie, honning, appelsinskal og friskpresset appelsinsaft på en dyb pande i 1 minut.
Rist mandler, nødder, sesamfrø, havregryn, ingefær og kardemomme i panden i 5 minutter.
Fordel granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 30 minutter.
Lad granolaen køle af på bagepladen i 30 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar