Granola med kardemomme og appelsin
9. juni 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Hjemmelavet granola er rigtig morgenmadsluksus. Laver du flere portioner ad gangen og gemmer, så er du garanteret lækker morgenmad i lang tid fremover.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 100°. Hak mandler og nødder groft.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint.
Varm kokosolie, honning, appelsinskal og friskpresset appelsinsaft på en dyb pande i 1 minut.
Rist mandler, nødder, sesamfrø, havregryn, ingefær og kardemomme i panden i 5 minutter.
Fordel granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 30 minutter.
Lad granolaen køle af på bagepladen i 30 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Hjemmelavet granola