Granola med kanel & kokos

31. januar 2022 af .

Foto: Ditte Ingemann

Det er nemt at lave sin egen granola, og det er en god idé at lave en stor portion, så den er klar til de travle morgener. Spis den sammen med yoghurt, skyr eller med mælk og evt. frisk frugt eller friske bær.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Rør havregryn, kokosmel, græskarkerner, solsikkekerner, mandler, kanel og salt sammen i en skål.
Varm olie, honning og peanutbutter op til kogepunktet i en lille gryde. Mos bananen i en skål.
Rør den varme peanutbutter-blanding og bananmos i de tørre ingredienser, og fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag granolaen i ovnen i 20-25 minutter. Hold øje, og vend gerne undervejs.
Opbevar den sprøde granola i en lufttæt beholder, hvor den kan holde i op til flere uger.

Tip!

Du kan tilsætte tørret frugt, når granolaen er afkølet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar