Granatæblekernesnaps

28. februar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Det giver snapsen en lidt eksotisk smag, når du lader den trække med granatæblekerner, og citronskallen og stjerneanis kaster et drys af julestemning ned over hele herligheden.

Bemærk
Snapsen skal trække i 14 dage, før den sigtes og nydes.

Ingredienser

Sådan gør du

Frigør granatæblekernerne fra skallen, og fyld dem i et rent syltetøjsglas eller flaske sammen med stjerneanis og skallen fra citronen.
Hæld snapsen over, og lad det trække i ca. 14 dage. Sigt snapsen, og hæld den på flaske igen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar