Græskinspireret burger
8. marts 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Trænger du til en ny variant af den klassiske burger, så prøv at blande en masse af de gode smage fra det græske køkken i både bøf og dressing. Den her saftige fætter er bl.a. smagt til med oliven, feta, mynte og hvidløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet med grofthakkede oliven, plukket feta, finthakket mynte og peber.
Brun bøfferne i en blanding af smør og olivenolie på en pande. Steg dem færdig ved jævn varme.
Riv agurken, og pres så meget vand ud af den som muligt.
Bland græsk yoghurt, olivenolie og presset hvidløg. Rør revet agurk i, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Lun og flæk bollerne. Smør dem med et godt lag tzatziki, og fyld bøffer, agurke- og tomatskiver samt tynde rødløgsringe i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk