Græske quesadillas med oliven og feta

16. januar 2019 af .

Foto: Fabian Björk

Smagen af græsk ferieø kan sagtens rulles ind i en omgang ovnbagte tortillaer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smør pesto på tortillaerne, og smuldr mozzarella og feta ovenpå. Halvér og udsten de sorte oliven, og læg dem på tortillaerne. Skyl og tør spinaten, og fordel den oven på tortillaerne sammen med friskhakket mynte.
Rul tortillaerne sammen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 5 minutter.
Servér tortillaerne varme med tzatziki og evt. en blandet grøn salat til.

Tip!

Når du laver quesadillas, kan du fylde dem med præcis, hvad du har lyst til. Prøv fx en mexicansk quesadilla med krydret oksekød, tomater, rødløg og guacamole.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar