Græske quesadillas med oliven og feta
16. januar 2019
af
Sanna Kekäläinen.
Foto: Fabian Björk
Smagen af græsk ferieø kan sagtens rulles ind i en omgang ovnbagte tortillaer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smør pesto på tortillaerne, og smuldr mozzarella og feta ovenpå. Halvér og udsten de sorte oliven, og læg dem på tortillaerne. Skyl og tør spinaten, og fordel den oven på tortillaerne sammen med friskhakket mynte.
Rul tortillaerne sammen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 5 minutter.
Servér tortillaerne varme med tzatziki og evt. en blandet grøn salat til.
Tip!
Når du laver quesadillas, kan du fylde dem med præcis, hvad du har lyst til. Prøv fx en mexicansk quesadilla med krydret oksekød, tomater, rødløg og guacamole.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk