Græske lammefrikadeller med couscous og hummus

De græske frikadeller, der er lavet af lammekød, citron og rosmarin er et hit hos både store og små. Frikadellerne får selskab af både Nordafrika og Mellemøsten i form af couscous og hummus.

Græske lammefrikadeller med couscous og hummus
31-60 min.

(3)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: Vores bedste opskrift på græske frikadeller!

Tallerken fyldt med sprødstegte frikadeller.

Må vi foreslå? Dunser bliver spist til hverdag og fest med velbehag af rigtig mange danskere, de er tæt på at være vores nationalret. Få dem her: Klassiske frikadeller.

Måske du også kan li'