Græske frikadeller med rødbedetzatziki og små kartofler i krydderurteolie
Rødbeder er meget dominerende i farven og bliver næsten sorte, når du koger, bager eller steger dem. Hvis du bruger dem rå og vender dem i en lækker yoghurtcreme som her, bliver farven helt skrigende cyklamen.
![Græske frikadeller med rødbedetzatziki og små kartofler i krydderurteolie](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/graeske-frikadeller-med-rodbedetzatziki-og-sma-kartofler-i-krydderurteolie_1493.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.7088623046875&fp-z=1)
31-60 min.
(2)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Ligger du ikke inde med alle de tørrede krydderurter til frikadellerne, kan du sagtens bruge dem, du har, eller dem, du bedst kan lide. Hvis du har friske krydderurter i vindueskarmen, kan du også hakke dem fint og vende dem i farsen i stedet.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på græske frikadeller