Græskarvafler

Vafler får et anderledes tvist med græskar i dejen. Servér dem gerne toppet med cremefraiche, frisk frugt og en kop kaffe.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skær græskarret i tern uden skræl og kerner, og fordel dem i en bradepande.
Bag græskarret i ovnen i 25 minutter. Lad det køle af, og blend det til fin puré i en blender.
Bland sukker, mel, bagepulver, salt og ingefær i en skål. Pisk mælken. Tilsæt græskarpuré, æg, fintrevet limeskal og limesaft, og pisk igen.
Pensl vaffeljernet med smør, og bag vaflerne. Servér f.eks. med frisk frugt, cremefraiche og nødder.

Tip!

Kan du ikke finde hokkaidogræskar, kan du i stedet bruge butternutsquash.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. februar 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar