Græskarsuppe med bacon og mandler

Med denne nemme opskrift får du en cremet græskarsuppe med en smuk farve, der smager himmelsk med sprødstegt bacon og knasende mandler på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Halvér græskarret, og skrab kernerne ud med en ske. Skær skrællen af med en skarp kniv, og skær græskarkødet i tern.
Svits dem i olie i en gryde. Pil og hak løg og hvidløg, og svits sammen med græskarternene i ca. 5 minutter, uden at de tager farve.
Hæld bouillon i gryden, og bring det i kog. Lad det koge i 20 minutter under låg, til græskarternene er helt møre.
Blend suppen med en stavblender. Pres saften af citronen. Tilsæt fløde og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Skær bacon i tern, og hak mandlerne groft. Steg baconen sprød og mandlerne gyldne på en pande.
Servér suppen med cremefraiche, skyllet, hakket persille og bacon-mandel-drys.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
16. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar