Græskarsuppe med bacon og mandler
27. oktober 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Med denne nemme opskrift får du en cremet græskarsuppe med en smuk farve, der smager himmelsk med sprødstegt bacon og knasende mandler på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Halvér græskarret, og skrab kernerne ud med en ske. Skær skrællen af med en skarp kniv, og skær græskarkødet i tern.
Svits dem i olie i en gryde. Pil og hak løg og hvidløg, og svits sammen med græskarternene i ca. 5 minutter, uden at de tager farve.
Hæld bouillon i gryden, og bring det i kog. Lad det koge i 20 minutter under låg, til græskarternene er helt møre.
Blend suppen med en stavblender. Pres saften af citronen. Tilsæt fløde og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Skær bacon i tern, og hak mandlerne groft. Steg baconen sprød og mandlerne gyldne på en pande.
Servér suppen med cremefraiche, skyllet, hakket persille og bacon-mandel-drys.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk