Græskarsalat med citrus

29. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Når græskarret får en tur i ovnen, bliver det blødt og cremet. Spis salaten som et let måltid eller som lækkert tilbehør til f.eks. kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skræl græskarret, og skær det i grove stykker. Vend dem i olie, koriander, salt og peber i en skål, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem gyldne i ovnen i 30 minutter.
Skræl appelsin og grapefrugt, skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med græskarret.
Skyl og tør hindbær og brøndkarse. Læg græskar og citrusfrugter på et fad, og top med hindbær, valnødder, yoghurt og chilisauce. Krydr med salt og peber, og drys brøndkarse på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar