Græskarsalat med citrus
29. januar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Når græskarret får en tur i ovnen, bliver det blødt og cremet. Spis salaten som et let måltid eller som lækkert tilbehør til f.eks. kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skræl græskarret, og skær det i grove stykker. Vend dem i olie, koriander, salt og peber i en skål, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem gyldne i ovnen i 30 minutter.
Skræl appelsin og grapefrugt, skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med græskarret.
Skyl og tør hindbær og brøndkarse. Læg græskar og citrusfrugter på et fad, og top med hindbær, valnødder, yoghurt og chilisauce. Krydr med salt og peber, og drys brøndkarse på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk