Græskarkerneboller med birkes
Fordi græskarkernerne ristes med salt, inden de blandes i dejen, giver de ekstra meget lækker smag til de luftige boller. Spis bollerne til milde grøntsagssupper, hvor brødet gerne må have lidt karakter.
![Græskarkerneboller med birkes](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/graeskarkerneboller-med-birkes_14593.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.23639454867488843&fp-y=0.7295711594980939&fp-z=1.848915223213685)
0-30 min.
(0)
June 26, 2020 af Camilla Zarah LawesFoto: Martin Tanggaard
Bemærk:Hævetid: 30 minutter.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- Fast muffinform med 12 huller
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner