Græskardip

4. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Bagt butternutsquash smager skønt som dip med masser af krydderier. Servér den f.eks. til sprøde grøntsagersstænger.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Flæk butternutsquashen, og skrab kernerne ud. Krydr de halve butternutsquash med knust hvidløg, salt, peber og et dryp olie.
Læg butternutsquash i et ovnfast fad, dæk med alufolie, og bag dem møre i ovnen i ca. 30 minutter.
Skrab kødet ud af skallen med en ske, og blend ca. 300 g græskar med solsikkekerner, finthakket limeblad, fintrevet limeskal, limesaft og vand i en minihakker.
Smag til med salt og peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar