Græskardip
4. april 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Bagt butternutsquash smager skønt som dip med masser af krydderier. Servér den f.eks. til sprøde grøntsagersstænger.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Flæk butternutsquashen, og skrab kernerne ud. Krydr de halve butternutsquash med knust hvidløg, salt, peber og et dryp olie.
Læg butternutsquash i et ovnfast fad, dæk med alufolie, og bag dem møre i ovnen i ca. 30 minutter.
Skrab kødet ud af skallen med en ske, og blend ca. 300 g græskar med solsikkekerner, finthakket limeblad, fintrevet limeskal, limesaft og vand i en minihakker.
Smag til med salt og peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk