Græskar-risdeller med bagte gulerødder

De små lækre græskar-risdeller smager forrygende både varme og kolde, så lav gerne en stor portion, så der også er til madpakken. Sammen med bagte gulerødder og græsk yoghurt får I et dejligt vegetarisk måltid på bordet helt uden sved på panden.

Græskar-risdeller med bagte gulerødder
0-30 min.

(0)

April 13, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Der skal kogte brune ris i frikadellefarsen, så sæt tid af til at koge de brune ris først.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Sumak er et herligt syrligt og frugtagtigt krydderi med en flot brændt rød farve. Krydderiet laves af tørrede sumakbær, som knuses.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tallerken fyldt med sprødstegte frikadeller.

Må vi foreslå? Dunser bliver spist til hverdag og fest med velbehag af rigtig mange danskere, de er tæt på at være vores nationalret. Få dem her: Klassiske frikadeller.

Måske du også kan li'