Græsk yoghurt med citrusfrugter og mandelflager

11. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Græsk yoghurt med citrusfrugter og mandelflager er en dejlig frisk anretning med sødt knas på toppen, der kan spises med god samvittighed. Spis den som morgenmad, mellemmåltid eller sund dessert.

Ingredienser

Udstyr

portionsglas

Sådan gør du

Fordel yoghurten i portionsglas.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Hæld honningen i en gryde sammen med vaniljekorn og den tomme vaniljebælg.
Tilsæt vand og stjerneanis, og lad blandingen simre i 10 minutter. Afkøl helt.
Skær skrællen af citrusfrugterne, og skær dem i fileter uden hinder. Vend citrusfileterne i den kolde sirup.
Smelt honning på en pande. Rist mandelflager i honningen, til de er gyldne. Afkøl dem.
Fordel citrusfrugter og -sirup oven på yoghurten i portionsglas. Drys med honningristede mandelflager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar