Græsk pastasalat

Pastasalaten er tilbage – i en saftig og farvestrålende version med lidt mindre pasta og lidt flere grøntsager. Nem hverdagsmad, når det er bedst.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den køle en smule af.
Pres saften af citronen. Rør olivenolie, citronsaft, oregano, salt og peber sammen, og vend det i pastaen.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver eller halve. Skyl agurken, og skær den i skrå skiver. Fjern kernerne fra snackpeberen. Skyl den, og skær den i skiver.
Dræn oliven og artiskokhjerter fra glassene. Skyl kikærterne i en sigte under rindende vand.
Bland alle ingredienserne i en stor skål. Smuldr feta over salaten, og pynt med finthakket basilikum.

Tip!

Salaten smager også herligt som fyldigt tilbehør til grillet kød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar