Græsk linsesalat

6. april 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Lav en dejlig måltidssalat ved at tilsætte linser til en klassisk græsk salat. Den smager særligt godt, når den serveres med yoghurtdip og lune pitabrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog linserne i letsaltet vand efter anvisningen på posen.
Skyl agurk og tomater, og skær dem i tern. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Hak mynte groft.
Bland linser, grøntsager og krydderier på et fad, og pynt med oliven og smuldret feta. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Rør alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.
Servér græsk linsesalat og yoghurtdip med lune pitabrød.

Tip!

Servér gerne salaten til kylling krydret med gyros, hvis du vil have kød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar