Græsk linsesalat
6. april 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav en dejlig måltidssalat ved at tilsætte linser til en klassisk græsk salat. Den smager særligt godt, når den serveres med yoghurtdip og lune pitabrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog linserne i letsaltet vand efter anvisningen på posen.
Skyl agurk og tomater, og skær dem i tern. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Hak mynte groft.
Bland linser, grøntsager og krydderier på et fad, og pynt med oliven og smuldret feta. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Rør alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.
Servér græsk linsesalat og yoghurtdip med lune pitabrød.
Tip!
Servér gerne salaten til kylling krydret med gyros, hvis du vil have kød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk