Græsk kyllingetærte med cherrytomater
29. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En god tærte med fyld af hakket kylling, cherrytomater, rucola og feta. Tærten er nem og hurtig at lave, da der blot bruges en færdigkøbt dej.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°. Steg kyllingekødet i olie i 3 minutter sammen med presset hvidløg og oregano.
Halvér tomaterne, og vend dem i en skål sammen med stegt kyllingekød, smuldret feta og rucola.
Beklæd en smurt tærteform med tærtedejen, og kom kyllingefyldet i tærteformen.
Pisk æggene med fløde og cremefraiche, og tilsæt ost, salt og peber. Hæld æggeblandingen over fyldet.
Bag tærten i ovnen i 35-40 minutter. Servér evt. en græsk salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk