Græsk kyllingetærte med cherrytomater

29. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En god tærte med fyld af hakket kylling, cherrytomater, rucola og feta. Tærten er nem og hurtig at lave, da der blot bruges en færdigkøbt dej.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200°. Steg kyllingekødet i olie i 3 minutter sammen med presset hvidløg og oregano.
Halvér tomaterne, og vend dem i en skål sammen med stegt kyllingekød, smuldret feta og rucola.
Beklæd en smurt tærteform med tærtedejen, og kom kyllingefyldet i tærteformen.
Pisk æggene med fløde og cremefraiche, og tilsæt ost, salt og peber. Hæld æggeblandingen over fyldet.
Bag tærten i ovnen i 35-40 minutter. Servér evt. en græsk salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar