Gourmethotdogs med tomatkompot og grøn relish

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tomatkompotten har godt af at stå og trække lidt, så lav den gerne på forhånd, f.eks. aftenen før.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Kog dem let i en gryde med olie, sukker og salt, til de samler sig til en kompot.
Rens chilien, skær den i fine tern, og vend i kompotten.
Kog en lage af eddike, vand, sukker og salt.
Skyl squash eller agurk, og riv den groft. Hæld den lune lage over.
Skyl og pluk salaten. Rør en dressing af sennep, olie og eddike, og smag til med salt og peber. Vend salatbladene i dressingen.
Pensl pølserne med olie, og steg dem godt på alle sider på en (grill)pande. Varm pølsebrød efter anvisningen på pakken.
Læg en pølse i hvert brød. Top med tomatkompot og grøn relish, og pynt med korianderblade. Servér straks sammen med salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar