Gourmet-hotdogs med hjemmelavet tilbehør
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Hotdogs med hjemmelavet tilbehør løfter den klassiske favorit til nye højder.
Bemærk
Kogetid, tomatchutney: 2 timer. Trækketid, agurker: 1-2 dage.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurkerne, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i et rent sylteglas. Kog de øvrige ingredienser sammen i en gryde, til sukker og salt er opløst. Afkøl lagen helt, og hæld den derefter over agurkerne. Luk glasset til, og stil agurkerne på køl i nogle dage.
Skyl tomaterne, skær dem i kvarte, og fjern kernerne. Pil og hak løg og hvidløg groft. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker.
Steg løg og hvidløg let i olie i en gryde. Kom alle de øvrige ingredienser i chutneyen, og rør godt rundt. Bring chutneyen i kog, og lad den simre under låg ved svag varme i ca. 2 timer.
Pil rødløgene, skær dem i tynde både, og læg dem i et rent sylteglas. Kog de øvrige ingredienser sammen i en gryde, til sukker og salt er opløst. Afkøl lagen helt, og hæld den over rødløgene. Luk glasset til.
Pil løgene, skær dem i tykke skiver, og del dem i ringe. Bland mel, salt og bagepulver sammen i en skål. Varm fritureolien op i en gryde.
Vend løgringene i melet, så i sammenpiskede æg, og til sidst igen i melet. Steg dem sprøde i olien. Afdryp på fedtsugende papir.
Steg pølserne på grillen, og lun brødene. Servér hotdogs med tomatchutney, saltede agurker og 2 slags løg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk