Gør det selv-cookies
25. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Du kan næsten ikke forære en mere personlig værtindegave end et glas fyldt med ingredienserne til cookies. Måske kan I endda bage de sprøde kager sammen og nyde dem over en kop kaffe og en snak.
Ingredienser
Udstyr
1 glas med tætsluttende låg
Sådan gør du
Fyld de tørre ingredienser i et fint glas med tætsluttende låg lagvist i den rækkefølge, de er nævnt. Skriv fremgangsmåden på et kort, og bind det om glasset.
Tænd ovnen på 175°. Rør smørret blødt, og rør det øverste lag sukker og farin i, til massen er blød og cremet.
Pisk ægget i, og rør hurtigt resten af de tørre ingredienser i, til dejen er sammenhængende.
Tril dejen til små kugler, og placér dem på 2 bageplader med bagepapir med god afstand imellem.
Bag kagerne i 18-20 minutter, til de er lysebrune. Lad kagerne køle helt af på en rist, inden de bliver lagt i en lufttæt kagedåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på peanut butter cookies
Powered by Froala Editor